Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde olmak

Rüyada havuzun içinde olmak

Rüyada havuzun içinde olmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde olmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Rüyada havuzun içinde su görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada havuz içinde öpüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde fare görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada geminin içinde havuz görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde havuz görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada havuz içinde su görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, içinin de rahat edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet eder.

Rüyada havuzun içinde at görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments