Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuç kızartmak

Rüyada havuç kızartmak

Rüyada havuç kızartmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada havuç kızartmak gördüyseniz:

  • İşin iyi tarafına odaklanın, kendinizi özgür hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Rüyada havuç kızartmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada rendelenmiş havuç yemek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yönetici olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Rüyada havuçlu kek görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada taze havuç görmek kimseye borçlanmayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Rüyada ekili havuç görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuç salatası yemek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada havuç soyduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, vefa göstereceğine, geniş bir rızka kavuşacağına işarettir.

Rüyada havuç yemeği yemek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kötü günler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments