Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu görmek

Rüyada havlu görmek

Rüyada havlu görmek kazancın katbekat artacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aile hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada havlu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Rüyada havlu yıkamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz havlu katlamak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli havlu görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinden havlu almak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, moralinin düzeleceğine, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada havlu tutmak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine havlu vermek endişe ettiği işlerin son bulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada mor renkli havlu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada banyo havlusu almak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments