Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla geri geri gitmek

Rüyada arabayla geri geri gitmek

Rüyada arabayla geri geri gitmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, eve kapanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada arabayla geri geri gitmek gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada arabayla geri gitmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada geri giden araba görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabada geri gitmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada arabayla geri geri gitmek tüm dileklerin tutacağına, hayatın tadına varacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı geri geri gitmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada araçla geri gitmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada geriye gitmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet eder.

Rüyada askere geri gitmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatih yılmaz

Rüyamda köyüme dönmüşüm ve köy servisinde ayakta duruyorum ve servis şoförü hızlı bir şekilde geri geri gidiyor

Fatih yılmaz

Teşekkürler sağolun