Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geriye gitmek

Rüyada geriye gitmek

Rüyada geriye gitmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunların son bulacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, ilerleyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada geriye gitmek gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Rüyada giden birinin geri geldiğini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geri gitmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere geri gitmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada arabada geri gitmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla geri gitmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada geriye gitmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada otomobille geri gitmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geri geri gitmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments