Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya kuran okumak

Rüyada hastaya kuran okumak

Rüyada hastaya kuran okumak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kudretinin yerine geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaya kuran okumak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada hasta birine kuran okumak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya kuran okumak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimden sure okumak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü için kuran okumak hileli durumlarla karşılaşılacağını, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin kuran okuduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet eder.

Rüyada kuran dinlemek ve okumak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimden ayet okumak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada kuranı ezbere okumak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments