Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı ezbere okumak

Rüyada kuranı ezbere okumak

Rüyada kuranı ezbere okumak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı ezbere okumak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada kurandan ezbere ayet okumak çok kötü sonuçlar doğuracağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran ezbere okumak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı ezbere okumak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayatına bakacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi ezbere okumak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada birinin ezbere kuran okuduğunu görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezbere dua okumak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezbere yasin okumak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasin suresini ezbere okumak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments