Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanelik olduğunu görmek

Rüyada hastanelik olduğunu görmek

Rüyada hastanelik olduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine, hasretlerin biteceğine, depresyona gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, borcunun çok olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada hastanelik olduğunu gördüyseniz:

  • Geçmiş çalışmalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz.

Rüyada hastane yatmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş hastanesi görmek insanlara iş öğreteceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane yangın görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada doğum yapmak için hastaneye gitmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, durumun değişmesine işaret etmektedir.

Rüyada hastane yandığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastanede uyanmak sıkıntıya düşüreceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı hastanede görmek zorlukların yaşanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments