Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede kan vermek

Rüyada hastanede kan vermek

Rüyada hastanede kan vermek hoşluk içinde olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada hastanede kan vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada hastane ve kan görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada hastanede kan vermek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede kan verdiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına delalettir.

Rüyada hastanede kan görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastane asansörü görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada hastaneden rapor almak ileride saygın bir kimse olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşımı hastanede görmek geçim derdinin kalmayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, çirkin bir iş yapmaya delalet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastaneye girmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments