Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede görmek

Rüyada hastanede görmek

Rüyada hastanede görmek kendisine kızacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayat boyu çok sevileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada hastanede gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki orta yaşlı bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada hastanede beklemek gün sayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane temizlemek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada eşini hastanede görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede kaybolmak üzüntülerin günden güne artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işaret eder.

Rüyada okul ve hastane görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments