Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla denizden geçmek

Rüyada arabayla denizden geçmek

Rüyada arabayla denizden geçmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayırlı haberler getireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla denizden geçmek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla denizden geçmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada denizin içinden arabayla geçmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden arabayla geçmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarını aşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla köprüden geçmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret eder.

Rüyada üzerinden araba geçmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments