Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla çamurdan geçmek

Rüyada arabayla çamurdan geçmek

Rüyada arabayla çamurdan geçmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kişinin şansının artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla çamurdan geçmek gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada arabayla çamurdan geçmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla çamurlu yoldan geçmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurun içinden geçmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çamurdan geçmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, iyi halini yitireceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu yerden geçmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu dereden geçmek kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çamurlu yoldan geçmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan geçmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments