Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlamış patates görmek

Rüyada haşlamış patates görmek

Rüyada haşlamış patates görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlamış patates gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada patates haşlaması yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanan patates görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalettir.

Rüyada haşlanmış patates soymak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates haşlama görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işarettir.

Rüyada haşlama patates görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, işlerinde başarılı olacağına, kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada haşlamış patates görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments