Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harita incelemek

Rüyada harita incelemek

Rüyada harita incelemek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, iyi hissedeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalet etmektedir.

Rüyada harita incelemek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Rüyada harita incelemek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada evrak incelemek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada harita görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada türkiye haritasını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hidayete ereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada haritaya bakmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde türkiye haritası görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada harita çizdiğini görmek işinde terfi alacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada dünya haritası görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments