Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harekesiz kuran görmek

Rüyada harekesiz kuran görmek

Rüyada harekesiz kuran görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harekesiz kuran gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevk alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada harekesiz kuran okumak güç alacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Rüyada harekesiz kuran görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran kurs görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işarettir.

Rüyada kuran ve silah görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda kuran okumak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kurana el basmak yemin etmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran harfi görmek başarılarının sürekli olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin sayfalarını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments