Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı yokuşa sürmek

Rüyada arabayı yokuşa sürmek

Rüyada arabayı yokuşa sürmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı yokuşa sürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada arabayı yokuş yukarı sürmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı yokuşa sürmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba sürmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulur.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada beyaz arabayla yokuş çıkmak çok güzel günler geçireceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Rüyada arabayla yokuş tırmanmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments