Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hande yener görmek

Rüyada hande yener görmek

Rüyada hande yener görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında başarılı olmaya, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulur.

Rüyada hande yener gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada hande yener görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada yengeden para almak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yengemi ağlarken görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengesiyle evlenmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yengesini hamile görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada yengesinin doğum yaptığını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada amca ve yengeyi görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yengemin öldüğünü görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments