Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur ve yufka görmek

Rüyada hamur ve yufka görmek

Rüyada hamur ve yufka görmek ondan kazanç elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada hamur ve yufka gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada hamurdan yufka açmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada yufka hamuru görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada hamur ve yufka görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada hamur yufka görmek sermayesinin boşa gideceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yufka açarken görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada kuru yufka görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yufka ekmek vermek onları okula göndereceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, akıl vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yufka görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments