Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur satın almak

Rüyada hamur satın almak

Rüyada hamur satın almak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada hamur satın almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada hamur satın almak kısmetinizin açılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur işi satın almak üçüncü gözünün açılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada hamur işi tatlı görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağda hamur kızartmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işarettir.

Rüyada hamurun içinde kıl görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada hamur yemek yapmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyun hamuru görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada hamurun mayalandığını görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments