Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamsi yediğini görmek

Rüyada hamsi yediğini görmek

Rüyada hamsi yediğini görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamsi yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada hamsi yediğini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sözleri tutulacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir kasa hamsi görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavada hamsi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamsili pilav görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada hamsi balık satın almak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada hamsi pişirmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işarettir.

Rüyada donmuş hamsi görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada hamsi balık yemek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments