Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken dua etmek

Rüyada hamileyken dua etmek

Rüyada hamileyken dua etmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada hamileyken dua etmek gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Rüyada hamileyken dua etmek atılan adımların boşa gideceğine, kazancının hiç azalmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur duasına çıkmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada dua etmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birine dua okumak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiye gidip dua etmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasına dua etmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeye karşı dua etmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments