Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilelik testi yaptığını görmek

Rüyada hamilelik testi yaptığını görmek

Rüyada hamilelik testi yaptığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada hamilelik testi yaptığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hamilelik testi yapmak hayırlı bir eşe, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada hamilelik testi görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hamilelik testi yaptırmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Rüyada hamile testi yaptırmak helal rızık yiyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalettir.

Rüyada hamile testi görmek sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada hamile testi yapmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işarettir.

Rüyada hamilelik testi yaptığını görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, işinde zarar edeceğine, zor günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada testide su görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments