Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham incir görmek

Rüyada ham incir görmek

Rüyada ham incir görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işarettir.

Rüyada ham incir gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Rüyada ham incir görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada ham incir yemek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada ham kavun görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ham armut yemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Rüyada ham meyve görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına inanılır.

Rüyada hamza ismini duymak kazancının artacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazreti hamzauyı görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ham ceviz yemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments