Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya sarılmak

Rüyada halıya sarılmak

Rüyada halıya sarılmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, anne baba dualarının alınacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada halıya sarılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Rüyada halıya sarılmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sarılmış halı görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, neşesini kaçıracağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı renkli halı görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ayaklandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sarılı halı görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada sarı halı görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada yeni halı sermek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski halı yıkamak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Rüyada halı tozu görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, insanları kıracağına, üzeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments