Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı üzerine yatmak

Rüyada halı üzerine yatmak

Rüyada halı üzerine yatmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı üzerine yatmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada halı üzerine yatmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada halıya yatmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı seccade görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada halı bulmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dürülmüş halı görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo halı görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Rüyada halı yolluk görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz halı görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments