Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı satın almak

Rüyada halı satın almak

Rüyada halı satın almak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, manevi mutluluğu tadacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret eder.

Rüyada halı satın almak gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada kırmızı halı satın almak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı satın aldığını görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada halı satın almak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz halı satın almak çok zor şeylerle karşılaşacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Rüyada eski halı satın almak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni halı satın almak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, borçların gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada uçan halıda uçmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada yıkanmış halı sermek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments