Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gitmek ve gelmek

Rüyada hacca gitmek ve gelmek

Rüyada hacca gitmek ve gelmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hacca gitmek ve gelmek gördüyseniz:

  • Sonucu olmayacak veya sizin için faydalı sonuçlar doğurmayacak ya da kısaca değmeyecek şeyler için kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada hacca gidip geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada haca gidip gelmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ve gelmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada hacca gitmek gelmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacca gidip gelmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada eşinin hacdan geldiğini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada annenin hacdan geldiğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments