Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gitmek gelmek

Rüyada hacca gitmek gelmek

Rüyada hacca gitmek gelmek önünü göremez olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hacca gitmek gelmek gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hacca gitmek gelmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Rüyada haca gidip gelmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacca gidip gelmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada hacca gitmek ve gelmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hacca gidip geldiğini görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada hacdan geldiğini görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada babasının hacdan geldiğini görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments