Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krem rengi görmek

Rüyada krem rengi görmek

Rüyada krem rengi görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, dünya malı elde edeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada krem rengi gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Rüyada krem rengi gelinlik giydiğini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada krem rengi fare görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi ev görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, çok sayıda borca gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi gelinlik görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, makamından olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada krem rengi terlik giymek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada krem rengi hırka giymek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada krem rengi atkı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada krem rengi hırka görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, rahatlığa erileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments