Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel tabaklar görmek

Rüyada güzel tabaklar görmek

Rüyada güzel tabaklar görmek elindekileri de alıp götüreceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalettir.

Rüyada güzel tabaklar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada güzel tabaklar görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok başarılı işlere girileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta yumurta görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet eder.

Rüyada tatlı tabağı görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tabağa kaka yapmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tabaklanmış deri görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada tabağa çiş yapmak duymadığı sözleri duyacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada tas tabak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine inanılır.

Rüyada tabak çanak kırmak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments