Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kalem görmek

Rüyada güzel kalem görmek

Rüyada güzel kalem görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada güzel kalem gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Rüyada güzel kalem görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kalem yutmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işarettir.

Rüyada kalemle yazmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada küçük kalem görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalem ucu yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada göz kalemi satın almak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kalemin bozulduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çantada kalem görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments