Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güve kelebek görmek

Rüyada güve kelebek görmek

Rüyada güve kelebek görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yıpranacağına yorulur.

Rüyada güve kelebek gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada güve kelebek görmek layık olduklarına sahip olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kindar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güve kelebeği görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güve kelebekleri görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, makam ve rızık sağlayacağına, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganda güve görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada güvem yemek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada güve öldürdüğünü görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güveli un görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada güve görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments