Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güveç almak

Rüyada güveç almak

Rüyada güveç almak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, keyiflerinin yerinde olacağına, ana baba duası alınacağına, depresyona gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güveç almak gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada güveçte et görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada toprak güveç görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güveç tenceresi görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güveç kabı görmek adımlarını daha sağlam atacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada güveç yemeği yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Rüyada güveçte et pişirmek maddi anlamda rahatlamaya, karın artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güveçte yemek yemek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güveç yediğini görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments