Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güveçte et pişirmek

Rüyada güveçte et pişirmek

Rüyada güveçte et pişirmek helal kazanç elde edileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, onlara hayrının dokunacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, maddi açıdan nefes alınacağına inanılır.

Rüyada güveçte et pişirmek gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada güveçte et pişirmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada etli güveç yemek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada güveçte et görmek çok üzüntü duyulacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada güveç yemeği yapmak birlikte kâh ağlayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yüzünde güller açacağına işarettir.

Rüyada güveç yapmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada güveç kırmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada boş güveç görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bahtın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güveç almak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments