Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güreş izlemek

Rüyada güreş izlemek

Rüyada güreş izlemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada güreş izlemek gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada güreş izlemek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini güreşte yenmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa güreşi görmek tövbelerinin kabul olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güreş yapanları görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güreş yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kafasının karışacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Rüyada deve güreşi görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada güreşçi görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada güreşte yenilmek evlatların hayırsız çıkacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments