Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güreşçi görmek

Rüyada güreşçi görmek

Rüyada güreşçi görmek işlerinin hızlanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güreşçi gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada develerin güreştiğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Rüyada birini güreşte yenmek yeniden doğmuş gibi olacağına, kendi geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalettir.

Rüyada deve güreşi görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güreş tutmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada boğa güreşi görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güreş yapmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Rüyada sumo güreşçisi görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilek güreşi görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments