Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük ve bilezik görmek

Rüyada gümüş yüzük ve bilezik görmek

Rüyada gümüş yüzük ve bilezik görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada gümüş yüzük ve bilezik gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada gümüş yüzük ve bilezik görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bilezik vermek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bilezik taktığını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada gümüş bilezik bulmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bilezik almak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bilezik hediye almak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments