Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülerken görmek

Rüyada gülerken görmek

Rüyada gülerken görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada gülerken gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada gülsuyu görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında pembe gül görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başında gül görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada dalında kırmızı gül görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet eder.

Rüyada pembe gül ağacı görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden gül toplamak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinden beyaz gül aldığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments