Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül ismi görmek

Rüyada gül ismi görmek

Rüyada gül ismi görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, ancak yılmayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, o kapıyı kapatacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada gül ismi gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada gül ismini duymak istenmeyen bir yolculuğa, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül ismi görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada emine ismi görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada istanbulu gezmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan ismini duymak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız ismini duymak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Rüyada malik ismini görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah is görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments