Komşu tarafından dövülmek, yakın çevrenizdeki bir gözlemcinin veya sırdaşın size bir hakikati hatırlatması, sizi uyarması ya da beklemediğiniz bir yolla menfaat sağlamasıdır. Bu rüya, çevrenizdeki insanların sizin üzerinizdeki tesirini ve onların size yönelteceği nasihatleri temsil eder.
Sizlere sunulan bu işaret, hayatınızdaki sarsıntıların aslında birer farkındalık vesilesi olduğunu gösterir. Bu rüyayı gördüğünüzde, çevrenizden gelen sert çıkışların veya beklenmedik müdahalelerin altında yatan hikmete bakmanızı, size yöneltilen uyarıları birer nasip olarak kabul etmenizi tavsiye ederim. Gördüğünüz rüyanın hayırlara vesile olmasını dilerim kardeşim.
Komşunuzdan zarar gördüğünüzü görmek, yakın çevrenizdeki bir hareketlilik sebebiyle rızık veya maddi konularla ilgili bir tedbirsizlik telaşına düşebileceğinizi haber verir.
Komşunuzdan tokat yediğinizi veya onun saldırısına uğradığınızı görmek, çevrenizdeki birinin beklenmedik bir tavrıyla sarsılacağınızın işaretidir. Eğer bu saldırı veya tokat karşısında çaresiz kaldığınızı hissediyorsanız, bu durum gururunuzun incinebileceğine veya bir husumet karşısında geri çekilmek zorunda kalacağınıza delalet eder.
Daha genel anlamı için: Rüyada komşuyu görmek
Yusuf MecidTabirci Rüyalarını Yorumluyor
Rüyam hayır mı diye soran kalp, aslında hayrı arayan bir kalptir. Rüyada görülen pek çok şey bir işarettir ve işaretlerin büyük kısmı rahmetten gelir. Bir sembolün geleneğe göre neye yorulduğu açıktır. Hayatınızda nasıl bir karşılığı olduğunu düşünmek için ise kendinize vakit verin. Sabırla okunan bir rüya insana huzur verir.
Rüyam yorumlandı mı?
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Rüyanı Yusuf Mecid'e Anlat
Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.
Gönderdiğin rüya
Tabir edilene kadar rüyanı yalnız sen görürsün. Tabir edilince cevabıyla birlikte aşağıdaki listede yerini alır.
Rüyanın tabirine daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydet.