Rüyada kitapçıya gitmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.
Rüyada kitapçıya gitmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.
Rüyada kitap taşımak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işarettir.
Rüyada kitaplarını toplamak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.
Rüyada dua kitabı dağıtmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.
Rüyada yeşil kitap görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.
Rüyada mavi kitap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sorunlarının da çözüleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.
Rüyada kitap yıkamak doğru karar veremeyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.
Rüyada kuranı kerim kitabı görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Ehl-i Tabir) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Ehl-i Tabir) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.