Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanı görmek

Rüyada arabanı görmek

Rüyada arabanı görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Rüyada arabanı gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada hızlı arabanın içinde olmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın satıldığını görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek donatacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Rüyada arabanın üstünde olmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret etmektedir.

Rüyada arabanın devrilmesini görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Rüyada arabanın üzerinde kar görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın plakasını görmek adını kirleteceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments