Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada greyfurt görmek

Rüyada greyfurt görmek

Rüyada greyfurt görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada greyfurt gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada greyfurt sıkmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada greyfurt bahçesi görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada greyfurt ağacı görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada greyfurt görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ve greyfurt görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada greyfurt suyu içmek bir sebeple yataklara düşeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments