Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gramafon görmek

Rüyada gramafon görmek

Rüyada gramafon görmek çok yükseleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, kısmetin açılacağına, işlerin rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gramafon gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Rüyada gram görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gram altın görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bundan hayır göreceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gram altın almak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gramafon görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments