Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü tedavi ettirmek

Rüyada gözünü tedavi ettirmek

Rüyada gözünü tedavi ettirmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü tedavi ettirmek gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada gözünü tedavi ettirmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini tedavi ettirmek işlere nazar değeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dişini tedavi ettirmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş tedavisi yaptırmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada tedavi etmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Rüyada hastayı tedavi etmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine inanılır.

Rüyada diş tedavisi yapmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Rüyada hasta tedavi etmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments