Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acısız doğum yapmak

Rüyada acısız doğum yapmak

Rüyada acısız doğum yapmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acısız doğum yapmak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Rüyada acısız doğum yapmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada acı çekerek doğum yapmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada acı çekmeden doğum yapmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, fikirlerinin çatışacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına inanılır.

Rüyada acısız doğum yaptığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada acı kahve yapmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta doğum yapmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğum yapmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada doğum hazırlığı yapmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments