Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü acımak

Rüyada gözü acımak

Rüyada gözü acımak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, dertlerin sonlanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, tartışmalar yaşanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalettir.

Rüyada gözü acımak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada gözü acımak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, keyfin kaçacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada bacağının acıdığını görmek çok zor günler geçireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada canının acıdığını görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada acıbadem tatlısı görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret eder.

Rüyada elinin acıdığını görmek malını ve canını emniyete alacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine rivayet eder.

Rüyada canın acıdığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada acıbadem yemek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada içinin acıdığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments