Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri olmayan bebek görmek

Rüyada gözleri olmayan bebek görmek

Rüyada gözleri olmayan bebek görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, önemli yerlere geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük atılımların yapılacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet eder.

Rüyada gözleri olmayan bebek gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Rüyada dört gözlü bebek görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek kısmetlerinin bollaşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada güzel gözlü bebek görmek dertlerinin şifasını bulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kendisine ev alacağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada mavi gözlü bebek sevmek mevki kazanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üç gözlü bebek doğurmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek elde bulunan imkânların artacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments