Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri açılmak

Rüyada gözleri açılmak

Rüyada gözleri açılmak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sağlığının geri geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Rüyada gözleri açılmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Rüyada gözleri açılmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kalp gözünün açıldığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, daima afiyette olacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün açıldığını görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, büyük bir makama geleceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin açıldığını görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni açılmış market görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsünün açıldığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Rüyada açılışa katılmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, satışların düşeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Rüyada memesinin açıldığını görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments