Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözle namaz kılmak

Rüyada gözle namaz kılmak

Rüyada gözle namaz kılmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Rüyada gözle namaz kılmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada gözlerle namaz kılmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada mini etekle namaz kılmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının namaz kıldığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, pek az kazanç getireceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul bahçesinde namaz kılmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada evin önünde namaz kılmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments